Nyt se on viimein taas alkanut. Ihanin kuukausi vuodessa:-) Minkäs teet, mutta olen jouluhöppänä ja kaikki tämä hupsuttelu, salailu, sipsuttelu ja touhuilu on mun mieleen.. Aamu alkoi ihanasti, kun sai availla kalenteriluukkuja. Mullahan on nyt kaksi kalenteria. Toinen tuli tuosta Pienten ilojen joulukalenteri-vaihdosta Tinyltä. Ja toinen oli tuo, johon te ihanat blogiystävät lähettelitte askeja luukuiksi! (Lähes kaikki askit onkin jo tulleet ja tiedän, että loput on jo matkalla tänne, että eipä hätää..) Tinyltä saamani kalenteri tuli postissa alkuviikosta ja heti, kun paketin avasin, sieltä tulvahti ihana piparin tuoksu:-D Voitte kuvitella, että täällä hihkui riemusta sekä äiti että lapset!

Tässä on Tinyltä saamani paketit kulhossa odottamassa availua:
1097920.jpg

Ja tässä ihanuus mitä löytyi ekasta pussista:
1097926.jpg
Tuossa kauniisti käärityssä rullassa oli Rauhallisen Joulun kymmenen käskyä. Ja ne oli kyllä haskat! Hekullinen after eight suklaa tuli jo naposteltua aamukahvilla ja tee jää päivällä nautittavaksi. Kiitos Tiny herkulisesta aloituksesta tälle päivälle!

Sitten askikalenteristani tuli suloinen aski Maissilta:
1097939.jpg
Kiitos kivoista ylläreistä Maissille:-) Tuo askikin on niin nätti, että jää koristamaan meidän jouluista kotia!

Itse lähetin Tinylle tällaisen kalenteripussukan:
1097954.jpg

Josta löytyvät sisältä nämä ylläriluukut:
1097960.jpg
Varmaan kuvia sisällöistä löytyy sitten Tinyn blogista:-)

Niin ja sellainen ongelmahan mulla on, että en pääse lisäilemään "aski saapunut" -merkintää joulukalenteriviestiini. Siihen on ilmestynyt joku kumma tyhjä palikka ja en pääse muokkaamaan kirjoitusta lainkaan..