Löysin eilen ihanan ohjeen, kun etsiskelin vinkkejä kauniiden paperikukkien tekemiseen. Piti heti kokeilla ja kuvassa näkyvät suuret valkeat kukat on siis omia vääntöjä. Vieressä näkyvän aidon kukka-asetelman sain eilen ystävältä, joka kävi pitkästä aikaa. Kiitos vaan, Eve:-)

2378076562_a1a7aa657b.jpg?v=0
Maalatahan nuo voisi tai laittaa kimalletta, mutta nämä haluan valkoisina. Näiden sekaan tulee v.sinisiä (löysin Tiimarista kauniin vaaleansinistä kreppipaperia) ja lilanvärisiä kukkia. Noille toisille kukille, kun keksin vielä sopivat mallit niin avot. Upeaa näissä kukissa on, että ne on tehty suodatinpusseista! Laskin, että ainakin 12 kukkaa saa tehtyä sellaisesta alle euron paketista Pirkka Suodatinpusseja. Ei kamalan kallista! Itse käytin varsiin tavista vihreää rautalankaa ja liimailin kokoon erikeeperillä. En laitellut siis kukkateippiä kuten ohjeessa.

Ensin kun näin ohjeen niin ajattelin, että kamalan työlästä, mutta eipä se sitten ollutkaan, kun aloin kokeilla! Ja kaavat kun piirtelin ja leikkelin sitten muutaman suodatinpussin aina samalla kertaa niin ei ollut hidastakaan hommaa:-) Mä sitten tykkään näprätä, hih!

Tiedän, että jotkut ei voi sietää paperi- tai tekokukkia, mutta ne ovat mielestäni juhliin paras vaihtoehto. Siis toki morsius-, kaste-, yms. muut kimput on ihana olla aidoista kukista, mutta ne ekstrat on usein järkevää tehdä jostain muusta kuin aidoista kukista. Allergioitakin on nykyään paljon.. Mutta siis TÄSSÄ linkki ohjevideoon. Muoks! Tässä vielä linkki, josta löytyy kaavat ruusun tekemiseen.