Mulla ollut reippaasti ongelmia netin toiminnan kanssa viimeaikoina ja päivityksiä tullut harvakseltaan, mutta jotain kuitenkin välillä.. Neulevimmahan se on puraissut pahan kerran ja sen tuloksena olen saanut tällaisia aikaan:

punasukat by you.

Nämä sniikkerit (luulisin olevan sopiva nimitys) tein Dropsin Fabelista (väri 672) ihan itselleni ja tykkään, että ovat kivat jalassa:-)

sinisukat by you.

Nämä odottavat ensiviikkoa, että pääsevät synttäripakettiin rakkaalleni:-)

Hillanhuivi by you.

Tämä huivi oli sellainen välipalatyö, joka valmistui hujauksessa. Tarjouksessa oli pörrölankaa (Jenny-käsityölanka, polyesteria) ja sen kaveriksi laitoin huiviin vaaleaa woolia. Huiville tuli siis hintaa siinä euron paikkeilla, jos vanhalle woolin jämälle ei lasketa hintaa.. Prinsessa tykkäsi tuosta kyllä (kuten virnistyksestä näkyy;-D) ja isosiskolle pitäisi kuulemma saada samanmoinen, mutta violetti.

Kisunlelu by you.

Tällaisen virkkasin tänä aamuna, koska meille on asettunut taloksi tälläinen olento:

Tipsu by you.

Niin tosiaan tämä ihana pieni olento (llulisin olevan ikää 10-12 vkoa) päätti muuttaa meille, kun sen emo on sitä kuljetellut tässä pitkin kylää ja kukaan ei tiedä mistä talosta ovat peräisin.. Olisi kiva kysyä saako pentu jäädä meille, mutta vielä on kesken selvittelyt pennun aiemmasta kodista. Tämä raukka (Tipsuksi on nimitelty) naukui koko lauantain meidän ovella ja yritti luikahtaa sisään aina, kun ovi avattiin. Nyt on kotiutunut kyllä ja toivottavasti saa jäädäkin:-) VilleValo (meidän kissaherra, 1v) otti uuden tulokkaan aivan hämmästyttävän hyvin vastaan.