Ajattelin rohkaista mieleni ja laitta myyntiin omia tuotoksiani. Olen harkinnut pari vuotta ja nyt yritän päästä tuotteitani myymään joulubasaariin tänne pienelle paikkakunnalle. Ja olen kysellyt noista verotus yms. muista jutuista, jotta tietää miten toimia näiden lisätulojen kanssa. Siis mikäli jotain menee kaupaksi!?! Mutta siis asiaan eli tällaisia uusia ja vanhempiakin tuotoksia olis myynnissä.

Myyn siis koruja (kännykkä-, kaula-, korva- ja rannekoruja sekä silmukkamerkkejä), kortteja ja kirjanmerkkejä (joita olenkin paljon blogissa esitellyt), monenlaisia neulomuksia (lapasia, sukkia, pehmoleluja, huovutettuja laukkuja..). Laitanpa nyt tänne esille näitä korujutskia, jos vaikka sinne pukinpussiin tarvitsisitte tekin vielä täytettä;-D

Ensinnäkin kännykkäkoruja, joihin olen itse kehitellyt tällaisen nerokkaan(ko?) esittelytelineen paksusta kartongista:
1085132.jpg

Tässäpä tarkempia kuvia noista koruista:
1085161.jpg
ja lisää:
1085164.jpg
ja vielä:
1085165.jpg
Niin ja olihan näitä kullanvärisiäkin muutama:
1085174.jpg

Ja sitten kaulakoruja (lariateja ja muutama muu) sekä rannekoruja on aikuisille ja lapsille:
1085178.jpg
ja lisää:
1085180.jpg

Ja vielä korviksia:
1085184.jpg
Korviksista on sterlinghopeisia molemmat alhaalla ja muut ovat hopeoituja ja kullattuja. Äsken  yksi ystävä haki parit korvikset ja lisää hänelle teen, kun saan tilattua lisää tarvikkeita. Näitä korviksia olen väännellyt enemmänkin sekä hopeisia, että hopeoituja ja kullattuja, mutta pitää saada lisää korviskoukkuja..

Koruille mulla onkin jo hinnat aikalailla selvillä, mutta kertokaas mitä vois pitää hintana käsintehdyille korteille?!? Onko 3,50 - 4,50€ sopiva hinta?!? Ja neulotuille jutuille pitäis vielä myös keksiä hintoja, että huh huijaa, kyllä tässä puuhaa riittää:-)

Niin ja nuo tikkujen päissä olevat magnolia-tyypit tulee koristeeksi myyntipöytääni koristamaan ja seikkailevat myös hintakylteissä, että sellaista suunnitelmaa täällä..

Muoks! Laitanpa kuvaa eilisen päivän aherruksista. Tehtiin parin ystävän kanssa pajutöitä. Kiitos hirmusti Anna-Maijalle mahtavasta opastuksesta, kun meinasi epäusko omiin taitoihin väillä iskeä. Ja Ritvalle iso kiitos, kun saatiin teillä puuhastella!
1085240.jpg
enkeli ja
1085241.jpg
ja pallo, johon aion laittaa valaistuksen. Tämä pallo on tosi iso. Jotain 40cm luulisin..